sâmbătă, 27 martie 2010

9...si inca 9










Noua luni in burtica mamei si inca noua in afara burticii dar in sanul familiei mele mi-au trebuit ca sa ajung aici...iata-ma ,la 9 luni ,intr-o zi calda de primavara ,impreuna cu mami si cu tati ,in parc...eu,cea mai frumoasa,cea mai dulce ,cea mai isteata si cea mai cuminte fetita...

5 comentarii:

  1. bravo antonia! ai reusit sa ajungi chiar si in parc de ziua ta :) bravo mami ca ai reusit sa slabesti atata in noua luni. chiar se vede :)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am reusit sa ajungem chiar de ziua ei in parc,pozele sunt facute pe 26,saptamana aceasta.Multumesc,ma straduiesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumosi!Va sta foarte bine impreuna...o familie fericita.
    Nu cred ca exista bucurie mai mare pentru parinti,ca atunci cand citesc fericirea pe chipul puiului lor.Si ce poate face mai fericit un copil decat sa se joace cu mami si cu tati!Nu trebuie decat sa privesti chipul Antoniei ca sa-ti dai seama.POOOOP

    RăspundețiȘtergere
  4. Ehehehe ce fericita este :D ...in elementul ei la joaca in parc :D .Bine ca a venit primavara si este frumos .Mami ,tati va mutati cu fata in parc :))))!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ade...ar fi o idee..daca nu ne iese poate mutam parcul la noi :))).Sa vezi ce fericita e in leagan,chiuie si rade ,e cea mai fericita.

    RăspundețiȘtergere