duminică, 18 iulie 2010

Si am fost si la nunta










Am fost si la nunta....prima nunta...ei,bine,a mai fost la una dar era inca in burtica la mami in mai anul trecut.Acum am fost la verisoara mea,cei drept ,doar la biserica,dar a fost admiratia zilei .S-a tot plimbat prin biserica,a admirat picturile si la un moment dat i-a venit subit dorinta de a se aseza in fundulet pe covorul din biserica ,de a pleca de-a buselea si de a se juca cu bilutele de la sandalele mele.
A capitulat imediat in masina in drum spre restaurant si,desi ne propusesem sa o luam o jumatate de ora si la restaurant am "fugit " repejor acasa la mamaie .Fotograful i-a facut nenumarate poze,zicea ca-i tare fotogenica,deocamdata avem cateva poze facute cu aparatul nostru.

3 comentarii:

  1. Are dreptate fotograful! Dar mai conteaza si gena, a avut de la cine sa mosteneasca frumusetea! ;) Imbratisari de la noi, puilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua frumoase. Tare bine va sta impreuna. Cred ca printesa ta a facut si mireasa geloasa ca nu mai era ea in centrul atentiei :).
    Pup fetele cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt sigura ca Anto a fost senzatia serii! :D Sunteti fumoase tare amandoua! ... iar tati e cel mai mandru barbat. Cu asemenea fete langa el, e si normal! ;)

    RăspundețiȘtergere