joi, 16 septembrie 2010

Dovada


Iata si dovada primei noastre vizite la coafor.





Si pentru ca am rasfoit prin poze,nu ma pot abtine sa nu va arat ce gospodina e fata mea (asta ca sa mai pot face si eu mancare ).


Si ultima perluta din seara asta:taica-su butona televizorul,Antonia merge hotarata langa el si zice "iete,ham,ham,ham" .La tv ,nici un ham...cateva clipe mai tarziu am realizat ca ea ii cerea lui Cristi sa dea pe canalul cu catei :D( se uitasera in ultimele zile impreuna la Animal planet).

7 comentarii:

  1. sa va fie de bine!! :) inceputul a fost mai greu! De acum inainte sa ne asteptam la schimbarie dese de look, sau mami are alte planuri cu podoaba capilara a Antoniei? ;)

    Si pana la urma i-ati dat fetii la ham-ham, sau nu??

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabi,multumim!Nu vor urma schimbari dese de look,intentionam sa ii lasam parull lung.Din pacate,aseara, pe Animal Planet ,nu erau catei nici alte vietati care sa ii capteze atentia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uit: te rog mult citeste un articol al meu despre cum sa apara actualizate articolele mele de pe wordpress. Mare problema cu treaba asta. Solutia exista si am nevoie de ajutor din partea ta. Uite articolul ca sa iti fie mai usor: http://alexandrescudaniela.com/solutie-la-afisarea-corecta-a-ultimelor-articole-din-blogroll-ul-blogspot-blogger/

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana.multumim.acum ma ocup si de asta.

    RăspundețiȘtergere