sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Printesa "Apapa "

De o saptamana Antonia e indragostita de Apapa.Va intrebati cine este oare Apapa?Apapa nu-i nimeni alta decat Alba ca Zapada,in limbajul Antoniei binenteles.Avea o papusica Alba ca zapada si 7 piticuti mici de plastic cumparati de tati acum vreo 3 luni.Piticii ii placeau tare dar pentru Alba ca Zapada nu prezenta nici cel mai mic interes.Citeam frecvent cartea "Alba ca Zapada si cei 7 pitici " dar pentru a admira si numara piticii.Asta pana vinerea trecuta .Antonia a fost plecata de joi dimineata la mamaie la tara si,drept recompensa pentru ca a fost cuminte si nu a plans ,a ascultat-o pe bunica ,i-am cumparat un pitic cantaret de la Disney cu care m-am infatisat in fata printesei vineri seara.Bucurie mare cand a vazut-o pe mami,bucurie cand a vazut piticul dar si mai mare bucurie cand a vazut-o pe "Apapa" pe cutia piticului.De atunci are o mare pasiune pentru ea.Cum am ajuns acasa am cules-o pe Alba ca Zapada din cosul de jucarii si sunt bune prietene acum.Se plimba cu ea prin casa,o ia cu noi afara,intr-o zi nu a vrut sa adoarma fara Apapa ,toata ziua ne-o aduce sa o pupam.Ce mai,pasiune mare!
Se identifica pe sine mai nou ca fiind bebe.Cand face diverse actiuni si este intrebata cine le-a facut raspunde automat bebe.E "mincinoasa " de mica,daca e gresit lucrul pe care l-a facut(si ea stie asta )spune nevinovata ca mama,tata sau mamaie a facut "prostioara ".Si tot de mica i se dezvolta simtul "mitei":daca o cert vine fuguta,ma ia in brate si ma pupa.Stie ea ce stie!
Ne spune ca mami iubeste pe tati si pe bebe iar tati iubeste pe mami si pe bebe.

2 comentarii:

  1. :) e dulce tare! Bine ati venit in "epoca Apapa" :) ... sunt sigura ca vor urma multe alte epoci si pasiuni la fel de mari. ;)
    Pupam bebelina si mamica ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim...intoarcem si noi pupicii pentru Mariuta si mamica ei.

    RăspundețiȘtergere