duminică, 6 martie 2011

Ferma animalelor











Am fost azi la cortul amplasat la piata Timpuri Noi.Draguta ideea,multe specii de cocosi,gaini,rate,lebede,iepuri,canguri si chiar si un strut.Antonia a fost incantata,cerea sa dea de mancare la rate, a mangaiat iepurii care papau "cocov" si daca ar fi fost dupa ea s-ar fi dus si langa strut.Pacat totusi ca-i cam mic ....a durat destul de putin plimbarea noastra.Apoi, in Hornbach o tura ,sa cautam perdele si ,cum ar vrea tati,acvariu....s-a alergat cu Mihnea pe acolo ...si a avut grija sa il imite in toate prostioarele.

5 comentarii:

  1. Foarte faina initiativa celor de la Ferma Animalelor. Asteptam si noi primavara, cu zilele ei insorite, sa ii vizitam insa clar pozele voastre ne-au sporit interesul :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut,un adevarat paradis pentru copii!Tare ne-ar fi placut si noua sa ajungem.Anto e fascinata total!Pupam blondina carliontata!

    RăspundețiȘtergere
  3. BB la bord....daaa,a fost tare dragut.Si noi vrem sa ii vizitam la "sediu" cand se mai incalzeste.


    Oana....azi a fost ultima zi.Dar exista ferma animalelor in Bucuresti ...uite aici http://www.fermaanimalelor.ro/home.S-a redeschis din 1 martie.Noi planuim sa mergem cand se mai incalzeste.Deci puteti merge oricand.Daaaa,chiar i-a placut.Pupam si noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma uit la poze si nu imi vine sa cred cat a crescut!! :) Mintea mea refuza sa creada ca domnisoara care se minuneaza ca animalutele mananca, cocov este Anto! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi...:)) si totusi ea este.Garantat!pup.

    RăspundețiȘtergere