duminică, 12 iunie 2011

2 ANI










13 iunie 2009 : 3400 g si 52 cm
13 iunie 2010 : 9600 g si 74 cm
13 iunie 2011 : 12200 g si 86 cm

Rasfatata face peste 1 ora 2 ani...o privim cum doarme in aceeasi pozitie de bebelus (cu nelipsita "su" ),observam cum parul negru s-a transformat ca-n basme in par de printese ,blond ondulat, ne miram ca acum ocupa aproape tot patutul comparativ cu acum doi ani cand nu o gaseam prin el,ne miram de cat de multe stie sa faca si sa spuna si o iubim enorm si neconditionat .
Astazi am sarbatorit in familie ,nu cu multi copii cum ne-am fi dorit (diverse probleme) dar a fost frumos ...am mancat tort,ne-am jucat ,ne-am rasfatat si am cazut franti la datorie ...
La multi ani ,iubire mica.Mama iti doreste sa fii frumoasa ca o raza de soare,placuta ca o adiere de vant ,vesela ca zorii diminetii...Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii, sa iti netezeasca drumul si sa-ti presare calea cu flori ,sa te bucuri de fiecare clipa traita si sa ne ingaduie sa-ti fim alaturi cu iubire,grija si sfaturi!
2 ani de Antonia Maria Zaharia ...ce repede zboara timpul ...deja hoinaresc cu gandul timpul primului clopotel,al primului examen...al facultatii ...as opri uneori timpul sa ma pot bucura de mirosul dulce al pielii tale,de dansul buclelor tale blonde,de vocea ta de mica soprana atunci cand strigi "mami,ino pitin!hai,ino!".
TE IUBESC,MINUNE MICA!

5 comentarii:

  1. Hei, LA MULTI ANI, cu multe bucurii si muuuuuuulta sanatate si sa-i dea Domnul toata fericirea din lume.
    E frumoasa foc,sa va traiasca!Multi pupici si distractie maxima!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Antonia!sa ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun , mult noroc si sa ii bucuri pe parintii tai la fel ca acum!va pup Mirela.sa va bucurati de ea si sa va fie sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Anto!!!! Multi inainte la fel de frumosi si veseli ca cei doi care au trecut! Si sa ii ai alaturi pe mami si tati mereu, cu dragostea lor care nu se poate exprima.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai mult decat v-am urat pe fb chiar nu mai stiu ce sa ii urez. Fericire vesnica si sanatate din belsug! Pupacim cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim mult!Asemenea va dorim si voua si puiutilor vostrii!

    RăspundețiȘtergere