luni, 9 iulie 2012

De vacanta

-Mamiii,mai e mult pana se telmina vacanta?Cand melgem la gladinita?....ma intreaba strengarita mea dupa ce epuizeaza totate sursele de "inspiratie " din casa ...pictat,colorat ,modelat , papusi Barbi ,Disney sau bebelusi ,cosuri de jucarii rasturnate, puzzle -uri sau cuburi la care se adauga nelipsitul Minimax cu desenele ei preferate "Eu si Mia"( la drept vorbind ,si mie imi plac :D).
-Mamiiiii,inchide aelul condintionat ca mi-e flig " ...ca apoi sa imi ceara sa il deschid pentru ca "tlanspila".
De cand cu caldurile cele mari nu indraznim sa iesim din casa decat dupa 18.30-19 .00 si sa intram in casa dupa 22.30 ...ne permitem ,suntem in vacanta asa ca ne culcam tarziu ,dupa 23 si dimineata ne trezim dupa 10 .Parcul Lumea Copiilor a devenit locul nostru preferat de plimbare cu rolele,bicicleta sau trotineta   dar mai ales e punct de atractie datorita barcutelor gomflabile la care ar trebui sa ne facem abonament .
Antonia trece printr-o perioada tare amuzanta din punct de vedere lingvistic ....face foarte multe inversiuni de sunete la care se adauga inlocuirea lui r cu l si "stalcirea " altora .Astfel ea mananca intotdeana capsunile cu "hazal" pentru ca sunt o "dilacatesa " ,tati este "domnul Hazalia " si multe altele .
Viata este cum nu se poate mai roz ...mai avem putin si ne vom intoxica de atata roz ...totul trebuie sa fie roz inclusiv mancarea .La vestimentatie avem de furca ,refuza sa poarte pantaloni scurti  si cere doar fustite sau rochite (de preferat ,numai roz sau macar sa aiba un nasture,o capsa roz).Mananca la fel ca o vrabiuta ,dimineata nelipsitul lapte cu cereale ,la pranz degusta ciorbita si seara pigule 2 gurite de mancare .Mananca insa zilnic cel putin un iaurt si a facut o pasiune sa ceara pateu (desi magazinele astea nu prea mai vand :D )...si sa nu uit : adora inghetata -de preferinta tot roz,binenteles.
La kilograme m-a speriat insa un pic caci dupa ce luni de zile a stagnat la 13,5 a sarit intr-o luna si un pic la 14,5kg. Inaltimea se invarte pe la 95-96 cm (pitica lu' mama).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu