duminică, 28 martie 2010

Pentru "fani "


Vroiam de mult sa va multumim ca aveti rabdarea sa ne cititi si sunteti in tema cu evolutia si nazdraveniile mele .Am mai avea o rugaminte,totusi...daca tot ne cititi , va rugam frumos sa mai lasati si cate un comentariu din cand in cand...nu dureaza decat 2 minute...asa stim si noi ca ne cititi si aflam parerile voastre legate de "peripetiile" mele.Multi pupici (hi...am invatat sa dau pupici,il pup pe bebe din oglinda mereu).

4 comentarii:

  1. Daca tot va doriti asa mult sa stiti cine va urmareste si cine este la curent cu toate peripetiile printesei voastre,sa stiti ca eu sunt una dintre fane.
    Antonia,te-ai facut o scumpa si o dulce.Se vede ca mami si tati sunt foarte mandri de tine si asta nu-i de mirare cu asa o papusa de fata.Sa cresti mare,desteapta si frumosa si sa le inveselesti viata cu nazbatiile tale.
    Multi,multi pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lavi,saru-mana .Asa e,suntem tare mandri de minunea noastra,ca orice parinte de altfel.Te pupam !

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fain... :) clara cand vrea sa pupe casca gura si eventual scoate limba :P
    ia pune mana si trage o poza cu pupaturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. noi va citim... dar nu intotdeauna comentam... iar mai ales acum de cand a venit si Maria acasa, chiar e foarte greu sa mai gasesc ceva timp pentru a naviga pe bloguri... si cand o fac, mai bine citesc mai mult decat sa scriu un comentariu.
    Probabil ca se va reglementa si situatia asta o data cu trecerea timpului...
    Oricum, noi va citim cu interes si ne face mare placere sa va urmarim aventurile si sa invatam din experientele voastre.
    Pupici si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere