duminică, 18 aprilie 2010

Primii pasi




De cateva zile Antonia experimenteaza mersul in picioruse ....de la mami la tati si invers,de la canapea la mami ,repejor,repejor de ai impresia ca-i la maraton ...o punem in picioruse ,realizeaza ca sta singura,nesprijinita ,rade si "fuge" 3-4 pasi catre noi.Atat am repetat chestia asta ca fata deja s-a obisnuit si a plecat din proprie initiativa...in seara asta i-a "furat" telefonul lui tati care statea linistit pe canapea preocupat de laptop,s-a intors catre mine si a fugit ca o "hoata " sigura pe pasii ei...ma rog acum doar sa nu ia prea multe cazaturi si sa se sperie caci altfel ma astept sa il sarbatorim pe tati la sfarsitul lunii "alergand".

8 comentarii:

  1. Felicitari Anto!!! mai ieri se bucura mami ca ai inceput sa vorbesti cu ea...! acum va ve-ti plimba de manuta prin parc...ce fetita mare are mami!! va pupic !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ANTO !!! De-acum viata o sa devina din ce in ce mai interesanta pentru tine. Pentru mami si tati: bucurati-va de descoperirile pe care o sa le faca fetita voastra de acum incolo;traiti din plin toate experientele alaturi de ea.Viata e frumoasa,mai ales cand zilele iti sunt luminate de o asa minune de copil!!!:* :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Antonia! Cand ne intalnim si noi sa facem un maraton bebelusesc impreuna??? Eu de ziua mea vreau sa-i alerg pe toti prin casa si ma antrenez la greu in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo pitic mic ! Asa tot inainte!Sa faci maraton in fiecare zi si uite asa o sa ajunga mami la silueta dorita ;)) . Ei ce zici Mirela ?:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura..pai la Antonia parca totul se desfasoara pe rapid inainte.prea repede trece timpul.de manuta ne plimbam deja de ceva timp era insa momentul sa inceapa sa mearga si singura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lavi...casa deja nu mai are niciun secret pt ea ...a explorat-o bn de-a buselea.era mai greu afara ca se cerea in 4 labe sa ajunga unde vroia :)).multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Clara...nu ma pun cu tn...esti mai mare ,ai mai multa experienta ,sigur ma intreci la maraton.:)).ne-ar placea tare sa ne intalnim...dar cine stie cand.saptamana viitoare faci un anisor...ce iti pregateste mami?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ade...ar fi bn asa....deocamdata nu reuseste decat sa ma oboseasca dar efectele nu se vad. :D

    RăspundețiȘtergere