luni, 31 mai 2010

In sfarsit....primul dintisor





De cateva zile Antonia are niste nopti groaznice...se trezeste de nenumarate ori ,se ridica in fundulet ca apoi sa se aruce brusc cu capul in partea cealalta a patutului....se cere la noi in pat dar daca s-ar putea singura caci nu ii este suficient patul de cat se invarte in somn....a adormit cu mine cand tati era la serviciu si am gasit-o pe la picioarele mele :)).Sambata seara,dupa lapticul de rigoare am apelat la gelul de gingii in speranta unei nopti mai linistite.Nu mica mi-a fost mirarea sa imi "intep" degetul in primul coltisor...ei,da...Antonia are si ea in sfarsit un dintisor .Si cum la Antonia nu ma mai mira nimic,binenteles ca nu a respectat schema si primul dintisor si-a facut aparitia in partea de sus ,incisivul din dreapta ,nu jos asa cum ar fi fost "normal" ,de aceea nici nu l-am observat din timp pentru ca noi ii asteptam pe cei de jos.
Dintisorul e tare scump la vedere ...nu ne lasa deloc sa il admiram ...acum asteptam si perechea din stanga care sta sa sparga si el gingia.Alte nopti nedormite.
Si pentru ca mami a fost prima care a vazut dintosul se cere neaparat un cadou...sa vedem cand reusim sa ajungem sa ne mai luam o preche de sandalute :D.
Si tot de cateva zile tati s-a decis sa isi alinte printesa cu un nou apelativ(pe care il mai foloseam si eu din cand in cand dar abia acum tati a decis ca-i "cool" :D)..Tony.Asa ca ...va asteptam sa cititi in continuare aventurile lui Tony dintoasa :D.Momentan suntem in febra pregatirilor pentru aniversarea primului anisor ce va avea loc saptamana viitoare.

4 comentarii:

  1. Tony dintioasa :)))) offff cate idei are si Cristi :)))!!! Anto nu este asa ca o sa imi aduci si mie pufuleti sa rontaim impreuna ?:D Poate iti mai apare vreun dintisor si o sa ne zambesti ca un iepuras :D! Mireeeeeeeee hai cu augustulllllllllllll :D !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat e de dragalasa e pitica(poate ne incuscrim :D)! Sa fie cu noroc primul dintisor. ;)
    La multi ani, sanatosi si voiosi! Sa va iasa dintisorii grabnic si fara problemutze! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ade...ne-am notat.in august ne prezentam cu pufuletii si eugeniile.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana...multumim frumos!cine stie ce ne rezerva viata,oricum piticul tau e un scump.pupici

    RăspundețiȘtergere