marți, 20 aprilie 2010

O alta zi...o noua aventura


Poate ca ati observat ca am schimbat "povestitorul" ...asa imi pot exprima si eu mai usor gandurile ,pe langa relatarea nazdraveniilor Antoniei.

Alta zi ,o noua aventura alaturi de Antonia...ieri ,dupa ce a papat fructele de la ora 10 ,am uitat sa ii ofer apa...dupa aproximativ o jumatate de ora ,Antonia se tot invartea in jurul coltarului din bucatarie si pe sub masa(apropo ,v-am zis ca-i locul ei preferat din bucatarie? ) si la un moment dat o aud spunand....aaaaa-paaaa,aaaaa-paaa ,aaaa-paaaa.Ii repetasem de atatea ori cuvantul ,de cate ori ii dadeam sa bea din canuta,de cate ori ne balaceam la baie dar pana ieri nu rostise cuvantul.Si m-a mirat ca a fost cu intentie ...fetei chiar ii era sete ,a baut ca o broscuta.
Tot ieri a invatat sa ne arate cat de mare a crescut ea ...ii spun "mare fata!"si ea ridica amandoua manutele sus si rade.
Bunica are in vitrina o balerina pe care a ochit-o Antonia ...stie sigur unde e"fetita" ,daca o intrebi unde este ,te duce direct acolo.Si tot la bunica e un urs pe care tati l-a "vazut "...catel...asa ca daca o intrebi pe Anto unde-i catelul are tinta precisa...sarmanul urs coborat la rangul de catel.
Ma uimeste ca a inceput sa inteleaga foarte multe...parca ieri era un ghem de care tati zicea ca nici macar nu stie sa planga.Creste fata mea,creste!

6 comentarii:

  1. Bravo Antoniei pt cuvintel! Clara inca nu zice apa, ea doar maraie pe langa pahare cand ii e sete :)
    Imi place tare poza :) Noi inca n-am avut curaj sa o lasam pe Clara singurica in cada, dar azi am luat un covoras antiderapant si.... vom vedea cand il vom folosi, poate o lasam singurica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru noua realizare!Pai e normal sa invete copilul sa ceara apa... cel putin din poza se vede ca ii cam place sa se balaceasca in ea. isi pregateste domnisoara vocabularul pentru vara. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Magda...si Antonia s-a balacit pentru prima data in cada mare in weekendul trecut.si i-a placut la nebunie .noi nu am apucat sa luam covoras antiderapant dar a fost ok.nu face zilnic baita in cada mare,tot cadita ei e baza,a fost mai mult pt joaca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mami de Maria(scuza-ma dar nu stiu care e numele tau )...multumim.da ,ii place la nebunie sa se balaceasca,nu vrei sa stii ce era in dormitor pe iarna cand era prea frig pt balaceala in baie ...parchetul cred ca va trebui schimbat :D.da,se pregateste pentru la vara,mai ales ca o asteapta Adela la ea la Mediterana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaaaaa Mirela de abia va asteptam :))) sa faca nazbatii si pe la noi si sa ai ce relata in scris ;))) numai ca o sa povestesti de 2 bebei eu si ea :))) . O sa iti fie greu cu amandoua :))=))!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) Ade,ma descurc sigur...doar am experienta .ma descurc eu la munca cu 30 de copii dar cu 2.abia astept sa povestesc de nazbatiile voastre.

    RăspundețiȘtergere